Vi brinner för att skapa kundnytta!

Advant ägs och drivs av Mikael Engström och Linda Jonsson som tillsammans har över 20-års erfarenhet från kommunikationsarbete och kundservice. Både Mikael och Linda brinner för att ge dig som kund en så bra upplevelse som möjligt i din kontakt med Advant.

Därför finns Advant

Advant startades hösten 2007 med tanken – ”det måste gå att arbeta smartare med marknadsföring”. Både Mikael och Linda har en stark drivkraft av att skapa kundnytta och jobbar hela tiden för att utveckla och optimera verksamheten. Visionen är att bli Sveriges mest uppskattade produktionsbyrå.

Med fokus på affärsutveckling och webbproduktion

Mikael brinner för affärsutveckling och hur du använda detta som utgångspunkt när du skapar webb. Han drivs också av att utveckla Advant till att bli en så effektiv organisation som möjligt där alla trivs och mår bra.

Tidigare i livet har Mikael har haft olika typer av serviceyrken men även arbetat inom webb och digital produktion och idag är hans största fokus att hjälpa våra kunder att lyckas med sina webbprojekt. Utbildningsmässigt har Mikael en fil.kand. examen i informatik och en magisterexamen i projektledning.

Att skapa starka varumärken med sociala medier

Linda brinner för att skapa långsiktiga kundrelationer och har sin bakgrund inom den grafiska branschen med över tio års erfarenhet. Hon är kundansvarig på Advant och jobbar hårt för att alla våra kunder ska känna sig väl omhändertagna. Linda stöttar också företag och personer inom olika yrkesroller i hur de kan använda sociala medier för att bygga och stärka sina varumärken och har själv ett stort nätverk i sociala medier.

Under 2012 blev Linda utsedd till ”Värmlands mest företagsamma person” av Svenskt Näringsliv och 2011 kom hon på en andra plats i den nationella tävlingen ”Årets Affärsnätvekare” som arrangeras av BNI Sverige.