Utmanas och utvecklas som projektledare på en av Värmlands största byråer

Welcome to A happy team! Vi ska bli Sveriges mest uppskattade byrå både internt av medarbetare och externt av våra kunder. Nu söker vi efter dig som vill vara med på denna resa.

  Advant är en av Värmlands största byråer med 26 medarbetare. Hos oss blir du en viktig del i gänget och får vara med och utveckla ett redan framgångsrikt och nyfiket företag till att bli ännu bättre. Du kommer att arbeta på ett nytänkande företag som inte är rädda för att göra saker på ett annat sätt och vi garanterar dig att du kommer utvecklas i din yrkesroll. Du kommer bland annat att få en egen utvecklingsplan, där du under arbetstid får specialisera dig och utvecklas inom områden som utmanar dig.

Du kommer få arbeta med en mängd roliga och utmanande kommunikationsutmaningar där du som projektledare är en viktig del i teamet för att skapa kreativa lösningar och resultat. Dina arbetskompisar är prestigelösa och drivna människor och vi sitter i en kreativ miljö i centrala Karlstad. Du får tillgång till friskvårdsbidrag, privat sjukvårdsförsäkring, gemensamhetsbonus och mycket mer.

Advant fortsätter att växa och vi söker nu en erfaren Projektledare

Som projektledare på Advant ser vi att du har bred kompetens med förståelse för både analoga och digitala medier. Du har tidigare erfarenhet av att driva framgångsrika kommunikationsprojekt och är van att tillsammans med en kreativ arbetsgrupp finna lösningar som ger resultat. Du håller dig uppdaterad kring vad som händer i medielandskapet och har ett stort intresse för kommunikation överlag. Förmodligen har du tidigare arbetat på en byrå, ett större privat företag eller inom offentlig sektor och har flera års erfarenhet därifrån.

Du arbetar strukturerat där en av nyckelfaktorerna är planering. Förväntas vara analytisk, eftertänksam och förstå mönster samt agera proaktivt. Ansvarar för att hålla ihop projekten, kommunicera med olika samarbetspartner och leda personal och konsulter. Du ansvarar också för alltifrån förstudie till genomförande och uppföljning i projekten och har ansvar för budget och kostnadsstyrning.

Du drivs av kundkontakt och är van att anpassa dig efter kund och situation. Är van att driva workshops och formulera krav för projekt. Förväntas vara handlingskraftig, ta stort eget ansvar, se till att saker händer samt är kommunikativ både i tal och skrift.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Övrigt

Tjänsten är tillsvidare och heltid, provanställning tillämpas.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vi ser fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt.

Är du intresserad? Skicka då in din ansökan i formuläret nedan och bifoga:

Ett personligt brev
CV

Kontakt

Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta
Delägare: Stefan Berg, stefan@advant.se eller 070-335 19 78

Skicka in din ansökan
Get your free webform from Podio