Vi söker operativ originalare/grafisk formgivare

Vi ska bli Sveriges mest uppskattade byrå både internt av medarbetare och externt av våra kunder. Nu söker vi efter dig som vill vara med på denna resa.

Advant är en av Värmlands största byråer med 23 medarbetare. Hos oss blir du en viktig del i gänget och får vara med och utveckla ett redan framgångsrikt och nyfiket företag till att bli ännu bättre. Du kommer att arbeta på ett nytänkande företag som inte är rädda för att göra saker på ett annat sätt och vi garanterar dig att du kommer utvecklas i din yrkesroll. Du kommer bland annat att få en egen utvecklingsplan, där du under arbetstid får specialisera dig och utvecklas inom områden som utmanar dig.

Dina arbetskompisar är prestigelösa och drivna människor och vi sitter i en kreativ miljö med hemmakänsla i centrala Karlstad. Du får tillgång till friskvårdsbidrag, privat sjukvårdsförsäkring, gemensamhetsbonus och mycket mer.

Advant fortsätter växa och därför söker vi nu en operativ originalare/grafisk formgivare.

Du har minst två års erfarenhet av att arbeta med originalarbete och formgivning. Du har arbetat med både tryckta- och digitala medier och har ett gott öga för form och färg. Det är viktigt att du har erfarenhet och kunskap att:

  • Jobba med både tryckta (exempelvis mässmaterial, broschyrer och foldrar, kampanjer) och digitala medier (exempelvis powerpoint presentationer, banners, nyhetsbrev och material till sociala medier).
  • Arbeta snabbt och obehindrat inom Adobe Creative Suite, främst Indesign, Photoshop och illustrator.
  • Arbeta med omfattande dokument såsom större rapporter och böcker i Adobe Indesign. Du ska ha koll på funktioner som styckesformat, fotnötter och vara van att göra tabeller.
  • Jobba med dokument i Microsoft Office.
  • Jobba direkt mot kund själv, du är operativ och är självgående. Du älskar kundkontakt och brinner för att hjälpa kunden.
  • Ta ansvar för din egen planeringen, de uppdrag och den budget du blivit tilldelad.

Det är självklart även bra om du provat på andra delar inom kommunikationsyrket, såsom exempelvis rörligt/film och webbdesign. För oss är det viktigt att du är nyfiken och vill utvecklas vidare tillsammans med Advant.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Övrigt
Tjänsten är tillsvidare och heltid, provanställning tillämpas.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vi ser fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt, gärna runt årsskiftet.

Vi ser att du skickar in:

  • Portfolio
  • Ett personligt brev
  • CV

Kontakt
Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Jonsson, delägare på linda@advant.se eller 076-145 18 11.

Skicka in din ansökan
Get your free webform from Podio