Vi söker operativ originalare i början av sin karriär

Welcome to A happy team! Vi ska bli Sveriges mest uppskattade byrå både internt av medarbetare och externt av våra kunder. Nu söker vi efter dig som vill vara med på denna resa.

 Advant är en av Värmlands största byråer med 24 medarbetare. Hos oss blir du en viktig del i gänget och får vara med och utveckla ett redan framgångsrikt och nyfiket företag till att bli ännu bättre. Du kommer att arbeta på ett nytänkande företag som inte är rädda för att göra saker på ett annat sätt och vi garanterar dig att du kommer utvecklas i din yrkesroll. Du kommer bland annat att få en egen utvecklingsplan, där du under arbetstid får specialisera dig och utvecklas inom områden som utmanar dig.

Dina arbetskompisar är prestigelösa och drivna människor och vi sitter i en kreativ miljö med hemmakänsla i centrala Karlstad. Du får tillgång till friskvårdsbidrag, privat sjukvårdsförsäkring, gemensamhetsbonus och mycket mer.

Advant fortsätter att växa och vi söker nu en operativ originalare i början av sin karriär.

Vi ser gärna att du har något års erfarenhet av att arbeta med originalarbete. Du kan även ha en grafisk utbildning och ett brinnande intresse för yrket och viljan av att lära dig mer. Du har ett gott öga för form och färg och är noggrann, kvalitetsmedveten och vill utvecklas.

Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskap att:

  • Jobba med både tryckta (exempelvis mässmaterial, broschyrer och foldrar, kampanjer) och digitala medier (exempelvis powerpoint presentationer, banners, nyhetsbrev och material till sociala medier).
  • Arbeta snabbt och obehindrat inom Adobe Creative Suite, främst Indesign, Photoshop och illustrator.
  • Arbeta med omfattande dokument såsom större rapporter och böcker i Adobe Indesign. Du har koll på funktioner som styckesformat, fotnötter och vara van att göra tabeller.
  • Jobba med dokument i Microsoft Office (Word och Powerpoint).
  • Jobba direkt mot kund själv, du är operativ och är självgående. Du älskar kundkontakt och brinner för att hjälpa kunden.
  • Ta ansvar för din egen planeringen, de uppdrag och den budget du blivit tilldelad.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Övrigt:

Tjänsten är tillsvidare och heltid, provanställning tillämpas.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vi ser fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt.

Är du intresserad? Skicka då in din ansökan i formuläret nedan och bifoga:

Portfolio

Ett personligt brev

CV

Kontakt:

Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta

Delägare: Stefan Berg, stefan@advant.se eller 070-335 19 78

Skicka in din ansökan
Get your free webform from Podio