Utmanas och utvecklas som digital marknadsförare på en av Värmlands största byråer

Welcome to A happy team! Vi ska bli Sveriges mest uppskattade byrå både internt av medarbetare och externt av våra kunder. Nu söker vi efter dig som vill vara med på denna resa.

Advant är en av Värmlands största byråer med 26 medarbetare. Hos oss blir du en viktig del i gänget och får vara med och utveckla ett redan framgångsrikt och nyfiket företag till att bli ännu bättre. Du kommer att arbeta på ett nytänkande företag som inte är rädda för att göra saker på ett annat sätt och vi garanterar dig att du kommer utvecklas i din yrkesroll. Du får bland annat en egen utvecklingsplan, där du under arbetstid får specialisera dig och utvecklas inom intressanta områden.

Du kommer få arbeta med en mängd roliga och utmanande kommunikationsutmaningar där du som digital marknadsförare är en viktig del i teamet för att skapa kreativa lösningar och resultat. Dina arbetskompisar är prestigelösa och drivna människor och vi sitter i en kreativ miljö i centrala Karlstad. Du får tillgång till friskvårdsbidrag, privat sjukvårdsförsäkring, gemensamhetsbonus och mycket mer.

Advant fortsätter att växa och vi söker nu en erfaren Digital marknadsförare

Vi satsar vidare inom området digital marknadsföring och söker en erfaren digital marknadsförare som är van att arbeta med:

  • målgruppsanalyser och att bygga målgrupper.
  • ta fram strategier och målsättningar.
  • hantera och skapa annonser med Googles produkter och sociala kanaler så som LinkedIn, Facebook och Instagram.
  • analysera och utvärdera insatserna samt kontinuerligt förbättra och utveckla kampanjer.

Vi ser gärna också att du:

  • kan skapa content såsom exempelvis filma, fotografera och skriva copy samt anpassa innehållet till olika kanaler.
  • Har en bra grundläggande förståelse för SEO.

Vi söker dig som brinner för digital marknadsföring och inte är rädd för att prova nya saker. Du är nyfiken på ny teknik, automatisering och har lätt för att arbeta i många olika plattformar. Det är viktigt att du är datadriven, självgående, kundfokuserad och gillar att ta ansvar för resultat och dina arbetsuppgifter.

Du är också van att presentera förslag och motivera analyser för kund/medarbetare.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Övrigt

Tjänsten är tillsvidare och heltid, provanställning tillämpas.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vi ser fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna att du kan börja hos oss under hösten 2019.

Är du intresserad? Skicka då in din ansökan i formuläret nedan och bifoga:

  • Ett personligt brev
  • CV
  • Dokumentation som visar att du har dokumenterad kunskap/certifieringar kring trafikdrivande kampanjer med Googles produkter och sociala kanaler så som LinkedIn, Facebook och Instagram

Kontakt

Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta
Delägare: Stefan Berg, stefan@advant.se eller 070-335 19 78

Skicka in din ansökan
Get your free webform from Podio