Känn dig som hemma hos oss på Advant

Vi är Advant och vi finns för att hjälpa dig skapa bra kommunikation, oavsett om det handlar om att ta fram trycksaker, kampanjer, mässmaterial eller en ny webb. Vi har skapat vårt eget sätt att jobba, anpassat efter din verklighet, där vi jobbar nära varandra och har kul tillsammans.

Ett smartare sätt att jobba skapar fördelar för dig

Från början var Advant en renodlad produktionsbyrå och vårt uppdrag var att jobba smartare med marknadsföring. Vi ville ge bästa möjliga service och leverera produktioner med hög kvalitet med så låg overhead som möjligt. Därifrån kommer även vårt namn Advant – från engelskans advantage, det vill säga fördel.

Att arbeta smartare, flexibelt och med effektivitet är en fortfarande en viktig grundpelare i Advant men idag är vi mer av en helhetsbyrå med produktionsbyrån som grund. Vi tar fram allt ifrån grafiska profiler och trycksaker till webb och digitala lösningar åt våra kunder med ett gemensamt mål – att med stort affärsfokus skapa kundnytta.

Mer som en kollega än en konsult…

På Advant anställer vi bara personer som brinner för sitt jobb och för att hjälpa dig på bästa sätt. Det är också viktigt för oss att du känner att du har bollplank du alltid vända dig till, och därför är vi väldigt stolta över att flera av våra kunder upplever oss mer som en kollega än en konsult. Tack vare detta goda samarbete kan vi skapa effektiv kommunikation – samtidigt som vi har roligt tillsammans.

Mer än bara kommunikation

Förutom att ta fram bra kommunikation vill vi inspirera och hjälpa dig i din vardag:

  • Inspirationsbloggen – här får konkreta tips och idéer.
  • Kommpis – vår egen podd om kommunikation inom offentlig verksamhet.
  • Advanture – ett digitalt äventyr där vi pratar digitala trender och lösningar.

Vi har även utvecklat ett digitalt samarbetsrum, Advant Flow, där du kan följa dina projekt, ta ut statistik och spara lärdomar. Flow skapar både ett personoberoende och en transparens samt underlättar din vardag.

När du kommer på besök så vill vi få dig att trivas i våra hemtrevliga lokaler, ofta med något nybakt till kaffet.

Känn dig som hemma hos oss på Advant!