Ett smartare sätt att jobba skapar fördelar för dig

Vi är Advant och vi finns för att hjälpa dig skapa bra kommunikation, oavsett om det handlar om att ta fram trycksaker, kampanjer, mässmaterial eller en ny webb. Vi har skapat vårt eget sätt att jobba, anpassat efter din verklighet, där vi jobbar nära varandra och har kul tillsammans.

Kvalitet hela vägen med Advantmodellen

Hos oss kan du känna dig trygg! Vi arbetar alltid metodiskt och strukturerat. Advantmodellen och vårt kvalitetsledningssystem är framtaget för att säkerställa kvalitet och kapa overhead i dina projekt. Vi har dessutom ett miljöledningssystem som säkerställer att vi minimerar vår miljöpåverkan.

Vi brinner för att skapa kundnytta!

Advant ägs och drivs av Mikael Engström och Linda Jonsson som tillsammans har över 20-års erfarenhet från kommunikationsarbete och kundservice. Både Mikael och Linda brinner för att ge dig som kund en så bra upplevelse som möjligt i din kontakt med Advant.

Tio år tillsammans med offentlig verksamhet

Sedan Advant startades 2007 har vi genomfört 1000-tals produktioner och projekt där vi jobbat i nära samarbete med många olika kunder inom offentlig verksamhet. Bland våra referenser finns både myndigheter, kommuner och andra organisationer samt även FN-organ. Detta gör att vi förstår utmaningarna ni stöter på och har god kunskap om vilka förutsättningar som finns gällande kommunikation med era målgrupper.

Välj en produktionsbyrå som brinner för goda kundrelationer

Mer och mer information, flera kanaler och ett ständigt växande brus. Så ser verkligheten ut för oss alla. Idag går det inte att jobba på samma sätt som för 10 år sedan och under de senaste åren har produktionsbyrå blivit ett allt mer känt begrepp.