Välkommen Magnus!

By januari 18, 2018 Okategoriserade

Nu finns en ny medarbetare på plats hos Advant! Han heter Magnus och du lär känna honom här i bloggen.

NAMN
Magnus Johansson

ERFARENHET
Har jobbat som webbutvecklare sen 2010, varav mer än 4 år som egenföretagare och till stor del underleverantör till Advant. Har även jobbat på ett mindre IT-bolag och ett stort internationellt IT-bolag under ett par år.

BERÄTTA OM DIG SJÄLV
Född och uppvuxen strax utanför Karlstad. Har pluggat IT, projektledning och affärssystem på Karlstads Universitet fram till 2011, men har pysslat med webb och annan programmering på fritiden i ca 15 år. Bor i Karlstad med sambo.

VAD KOMMER DU ATT ARBETA MED PÅ ADVANT?
Jag kommer att arbeta med ungefär samma saker som jag har levererat till Advant tidigare, nämligen webbutveckling. Mina designkollegor kommer att fortsätta hjälpa våra kunder med design, och jag omvandlar dessa idéer från bilder och skisser till riktiga webbplatser.

DETTA VISSTE DU INTE OM MIG
Har drivit företag sedan 2009 – då sålde jag tvättnötter! Är också hobbymusiker och skriver och spelar fortfarande en hel del, framförallt piano och gitarr.

MITT BÄSTA WEBBTIPS
Håll informationen kort och koncis. Jag, som besökare, läser mycket mindre och blir mer frustrerad över att inte hitta korta svar än vad du, som sajtägare, tror.

Varmt välkommen till oss Magnus!