Välkommen Madeleine!

By maj 19, 2016 Okategoriserade

Välkommen Madeleine!

Ytterligare en ny medarbetare är nu på plats hos Advant! Hon heter Madeleine och du lär känna henne här i bloggen.

Namn

Madeleine Blom

Erfarenhet

Jag har mer än 10 års erfarenhet av ledarskap och kommunikationsarbete där jag arbetat både som frilansare, grafisk designer och strateg inom ideell- och offentligsektor. Utbildad vid Karlstad Universitet där jag gått programmen för fil.magister i Projektledning och fil.kand i Medie- och kommunikationsvetenskap med inriktning mot visuell kommunikation och design. Tidigare har jag även arbetat en del med TV-produktion och TV-journalistik och har studerat detta vid Kaggholms Folkhögskola i Stockholm.

Berätta om dig själv

Jag är född och uppvuxen i Stockholm men importerad av min värmländska make till Karlstad för ungefär 5 år sedan. Kommer ifrån en familj fylld av musiker och kreatörer och har själv alltid haft ett intresse för skapande men även ett stort engagemang för samhällsfrågor och mångfald. Just nu bor jag på Herrhagen där vi på fritiden, om vi inte sitter och planerar nästa resa, ägnar mycket tid på matlagning och trevliga kvällar med vänner. Grillen används året runt och är det mörkt har vi en särskild grill-pannlampa.

Vad kommer du att göra på Advant?

Jag kommer att arbeta som projektledare i stora som små projekt med sikte på ett tätt samarbete med våra kunder enligt Advantmodellen.

Detta visste du inte om mig

Jag har tagit silver i Stockholms distriktsmästerskap i Judo för många år sedan, har som barn sjungit i TV, i Globen och på andra stora scener som konserthuset i Stockholm men det du verkligen inte visste om mig är att jag har en mage som alltid kurrar till svar om någon annans mage skulle kurra, på så sätt är jag kommunikatör ut i navelluddet.

Mitt bästa marknadsföringstips!

Kommunikation betyder att gemensamgöra och handlar om att skapa mening, det är därför viktigt att vara säker på vad det är en vill säga och till vem. Sortera och konkretisera kärnan i ditt budskap och till vilken målgrupp du vill tala, jag hjälper dig gärna!

Varmt välkommen Madde önskar hela Advantgänget!