Välkommen Louise!

By september 7, 2016 Okategoriserade

Välkommen Louise!

Ytterligare en ny medarbetare är nu på plats hos Advant! Hon heter Louise och du lär känna henne här i bloggen.

Namn

Louise Järner

Erfarenhet

Jag har drygt 6 års erfarenhet inom IT-branschen. Jag har främst arbetat som länk mellan kunder och utvecklare vid framtagning av förbättringsförslag för funktionalitet och gränssnitt, hållit utbildningar samt arbetat med systemadministration, support och försäljning. Dessutom har jag arbetat en hel del med både digital design och trycksaksproduktion. I april i år tog jag examen från Brobygrafiska där jag läste utbildningen Visuell Grafisk Kommunikation och tidigare har jag även studerat Digital Management på Berghs i Stockholm.

Berätta om dig själv

Jag född och uppvuxen i Karlstad. Min far är entreprenör ut i fingerspetsarna och hans kreativitet och engagemang har definitivt smittat av sig på mig. Jag gillar att ta mig an nya utmaningar och försöker alltid att se möjligheter istället för problem.
Jag skulle säga att jag är ambitiös, noggrann med detaljer och älskar att skriva listor för allt möjligt. Inte minst brinner jag för design av olika slag!

Vad kommer du att göra på Advant?

Jag kommer att arbeta som projektledare och digital designer.

Detta visste du inte om mig

Jag är en extrem djurnörd. Jag älskar alla sorters djur (utom små kryp och insekter) och hade nog gärna bott på en stor farm om jag hade kunnat. När jag inte jobbar spenderar jag i princip all min tid i stallet då jag tränar och tävlar i hoppning. Många undrar hur jag hinner med att ha egen häst men jag skulle vilja säga att det är det som ger mig ny energi! Efter en lång dag finns det inget bättre än att stoppa näsan i varm päls.

Mitt bästa marknadsföringstips!

Glöm inte bort vikten av att göra tydliga analyser innan du börjar skapa, då är chansen mycket större att budskapet når fram. Vilka vänder du dig till och vart befinner de sig? Vad ska varumärket kommunicera/förmedla? Vilka faktorer ifrån omvärlden kan påverka?

Varmt välkommen Louise önskar hela Advantgänget!