Välkommen Joacim!

By augusti 30, 2016 Okategoriserade

Vi fortsätter att växa och hälsar Joacim varmt välkommen till oss på Advant! Han kommer jobba som projektledare och hjälpa våra kunder arbeta smartare med sin marknadsföring.

NAMN
Joacim Lundin

ERFARENHET
Jag kommer direkt från en roll som varumärkesstrateg och dessförinnan arbetade jag med ledarskap, försäljning och inköp hos en av Europas största aktörer inom detaljhandeln. Jag har en bakgrund som journalist och förstod tidigt vikten av att även kunna redigera och fota. Mitt fotointresse utmynnade i hobbyprojektet Instaview som är en digital plattform där jag intervjuar fotografer, institutioner och influencers om sitt användande av primärt Instagram. Instaview blev utnämnt till ”Årets Bloggprojekt 2015”. Jag har läst Statsvetenskap och Rättskunskap vid Karlstads universitet.

BERÄTTA OM DIG SJÄLV
Jag är en entusiastisk och energifylld norrlänning (född i Örnsköldsvik) som efter närmare 10 år i Göteborg flyttat tillbaks till Karlstad tillsammans med en värmländsk fru och två döttrar. Jag är en lokalpatriot på distans och pratar gärna om skog, isbjörnar och surströmming. Jag älskar att leka med våra kids, streama TV-serier och misströsta kring Modo Hockey.

VAD KOMMER DU ATT GÖRA PÅ ADVANT?
Min titel är projektledare och jag kommer att ha fingrarna i många syltburkar.

DETTA VISSTE DU INTE OM MIG
Jag har fått vara med om att marknadsföra både Takida och Zacke i samband med deras genombrott. Jag är expert på att lägga oväsentlig information på minnet, främst gällande populärkultur. Även om jag ser ut som en idrottare så har jag ingen idrottsbakgrund men jag cyklade till jobbet idag.

MITT BÄSTA MARKNADSFÖRINGSTIPS!
Ha en kanalstrategi! Det är verkningslöst att vara med överallt om det inte finns tid att investera. Sociala medier är som alla relationer, de måste underhållas och gör du inte det så tappar den andra parten snabbt sitt intresse.

Varmt välkommen Joacim önskar hela Advantgänget!