Välkommen Elin!

By september 5, 2017 Okategoriserade

Välkommen Elin!

Nu finns Advants 20:e medarbetare på plats! Hon heter Elin och du lär känna henne här i bloggen.

Namn

Elin Björck

Erfarenhet

Jag har över tio års erfarenhet av att arbeta med kommunikation, PR och marknadsföring. Arbetsgivarna har funnits inom såväl offentlig som privat sektor. Men jag har också varit egen företagare. Rollerna har varierat. Bland annat har jag varit kommunikationskonsult, informatör och reporter. De senaste åren har jag jobbat med att coacha anbudsskrivande grupper på Skanska för att vinna de där stora drömjobben, ofta åt offentliga kunder.

Berätta om dig själv

Jag gillar ljud. Förutom att jag är en hejare på att spela klarinett så älskar jag ljudböcker. Inte så sällan hittar man mig strövandes i trädgården med väldigt mjuka kläder och lurar i öronen. Trädgården ligger på Herrhagen i Karlstad, där jag bor i ett litet och väldigt gammalt hus tillsammans med min man Jonatan. Nu är det 15 år sedan jag bytte Stockholmsförorten mot sköna Värmland. Här är det gôtt.

Vad kommer du att göra på Advant?

Min roll är team manager och projektledare. I stora drag blir jag kittet mellan kunden och mina övriga kollegor på Advant. Mitt uppdrag är också att följa upp och se till att mina kollegor trivs på jobbet.

Detta visste du inte om mig

Under vissa högtidsdagar kan man se mig marschera runt i uniform på gator och torg i Värmland. Jag spelar nämligen i två musikkårer.

Mitt bästa marknadsföringstips!

Lär känna din kund. Kommunikation sker på mottagarens villkor. Det kan kännas självklart, men därför är det också extra viktigt att komma ihåg.

Varmt välkommen Elin önskar hela Advantgänget!