Webbplatsen – navet för din kommunikation

Om du vill bygga en ny webbplats som både skapar affärsnytta och som är enkel för dina besökare att använda har du kommit helt rätt. Vi jobbar med fokus på design och är oberoende av plattform eftersom vi vill att du som kund ska få bästa möjliga lösning.

Vi hjälper dig kartlägga dina behov med hjälp av effektkartläggning för att sedan ge dig rekommendationer av lämplig plattform och funktionalitet. Vår uppgift är att hjälpa dig hela vägen i processen att ta fram en webb som skapar nytta för din verksamhet och dina besökare.

Vi gillar SiteVision och WordPress men kan även hjälpa dig med andra plattformar som Umbraco, Episerver och Magento. Vi har olika teknikpartners som kodar själva webbplatsen, beroende på val av plattform, så att du får bästa möjliga hjälp.

Beroende på hur din organisation ser ut och projektets omfattning så kan vi jobba agilt med Scrum som modell eller mer traditionellt enligt vattenfallsmodellen. Även här anpassar vi oss efter förutsättningarna.

Vårt spetskompetens är design och vi arbetar alltid utifrån en användarcentrerad designprocess. Vi har en bred helhetssyn på webb och en rad olika partners som kan hjälpa oss leverera en helhetslösning. Det finns mängder av områden inom webb och då är det viktigt att skräddarsy rätt kompetens utifrån dina behov.

PS. Du behöver inte oroa dig! Vi pratar vanlig svenska, inte kod.

Kontakta mig!

Mikael Engström
076-145 18 10
mikael@advant.se

Relaterade case

Design som verktyg för att lära sig mer om tjänstepensionen ITP

Collectum

Tyresö.se i täten för nya generationens kommunsajter

Tyresö kommun

Prisbelönt webbplats för högre studier

Södertörns högskola

Branäs ökade sin försäljning med 50 %

Externwebbar & bokningssystem

Branäsgruppen

Heltäckande webblösning

Örebro kommun

Tjänstekollen

Karlstads El- och Stadsnät

Intranät, lokalwebbar & externwebb

Centerpartiet

Se alla våra case