Litet som stort, vi vill gärna bli din designpartner

Oavsett om du vill ha hjälp med delar eller med ett helt projekt så hjälper vi dig gärna. Kanske är du en projektledare som är på gång att starta upp ett nytt webbprojekt. Eller så är du kanske ansvarig på en tekniktung byrå som vill spetsa ert erbjudande med en väl genomtänkt design.

Helhetsleverantör eller designspets

För oss är det viktiga att du blir nöjd, att vi levererar kundnytta. Därför så börjar vi alltid från början och tar reda på varför och vad innan vi går in på hur. Vi kan hantera hela projektet tack vare ett samarbetsnätverk med duktiga utvecklare och företag med andra viktiga kunskaper inom webb. På så sätt kan vi först ta fram en strategi och design innan vi väljer lämplig plattform.

Vi trivs bäst i samarbete

För att lyckas i digitala kanaler så krävs det många olika typer av kunskaper. Vår spets är strategi och design och vi har därför valt att samarbeta med några andra företag som är riktigt vassa på områden inom webben som inte är vår spets. Exempel på detta är sökmotoroptimering, webbutveckling och webbanalys.

Alla lyckade projekt kräver ett gott samarbete och här är vi proffs, vi har genomfört mängder med lyckade projekt tillsammans med kund och andra samarbetspartners.

En trygg designprocess

När vi jobbar med design så använder vi en användarcentrerad designprocess. Med den i ryggen kan vi känna oss säkra på ett bra resultat. Processen bygger på ett agilt arbetssätt och vi arbetar gärna med scrum som projektmetod.