Ta ditt personliga varumärke till nästa nivå med hjälp av sociala medier

Alla har ett personligt varumärke, alltså ett professionellt rykte. Vare sig du är medveten om det eller inte så avgör ditt personliga varumärke din framgång på jobbet och i karriären. Med hjälp av sociala medier har du stor möjlighet att påverka vad andra vet om dig och presentera vem du är på ett attraktivt sätt för arbetsgivare och kunder.

  • Är du VD, säljare, entreprenör, politiker eller har ett annat yrke där ett starkt personligt varumärke är avgörande?
  • Känner du att du behöver utveckla din förståelse kring sociala medier utifrån din yrkesroll?
  • Vill du ta nästa steg och spetsa dig i sociala medier med exempelvis en blogg för att bygga ett starkt personligt varumärke?

Vi erbjuder personlig rådgivning och föreläsningar kring personligt varumärke. I den personliga rådgivningen arbetar vi tillsammans med att kartlägga vem du är och vad du har för mål för att sedan bygga en strategi för att ta dig dit. Vi ger dig även praktiska kunskaper kring sociala medier vid behov.

Att som företag låta nyckelpersoner bygga starka personliga varumärken är en smart strategi, då en person ofta är intressantare att följa än ett företag. Så se över era nyckelkompetenser och fundera kring hur de skulle kunna stärka era affärer.

Kontakta mig!

Linda Jonsson
076-145 18 11
linda@advant.se