Inspirerande föreläsningar och workshops om sociala medier

Vi håller gärna föreläsningar och workshops på plats hos er eller här på Advant. Nedan ser du ett urval av föreläsningar vi erbjuder men var inte rädd för att kontakta oss med en egen önskan kring ett upplägg. Kanske ska ni arrangera ett företagsevent eller vara med på en mässa?

Utveckla företagets affärer med sociala medier – vägen fram till en framgångsrik social media-strategi

Att arbeta framgångsrikt med sociala medier kräver att du har en väl genomarbetad strategi med tydliga mål, läsvärt och intressant innehåll samt en organisation som är väl insatt och vet hur man agerar i sociala medier. I denna föreläsning går vi igenom stegen för hur du bygger upp en framgångsrik social mediastrategi.

Upplägg

En till två timmars föreläsning eller en workshop på en hel- eller halvdag där vi tillsammans arbetar kring ert företags strategi och ni får verktygen för att ta fram en genomarbetad social mediastrategi.

Marknadsföring i sociala medier – hur gör jag?

Hur fungerar den nya tidens marknadsföring i sociala medier och vad krävs för att lyckas? Vi lär av goda exempel och ser över olika sätt för hur du kan använda sociala medier i din marknadsföring och kommunikation. Vi tittar även på hur de olika sociala kanalerna så som Facebook, Twitter och Instagram kan användas och ser över juridiska aspekter kring bilder med mera.

Upplägg

En till två timmars föreläsning eller en workshop på en hel- eller halvdag där vi tillsammans arbetar kring ert företags marknadsföring i sociala medier.

Ta ditt personliga varumärke till nästa nivå med hjälp av sociala medier

Alla har ett personligt varumärke, alltså ett professionellt rykte. Vare sig du är medveten om det eller inte så avgör ditt personliga varumärke din framgång på jobbet och i karriären. Med hjälp av sociala medier har du stor möjlighet att påverka vad andra vet om dig och presentera vem du är på ett attraktivt sätt för arbetsgivare och kunder.

Upplägg

Föreläsningen ger dig en steg för steg beskrivning om hur du uppdaterar din nätprofil och hur du praktiskt gör för att bygga ett starkt personligt varumärke med hjälp av sociala medier.

Kontakta mig!

Linda Jonsson
076-145 18 11
linda@advant.se