Sociala medier

Idag går en tredjedel av tiden du spenderar på internet åt till att kommunicera via sociala medier och det går inte att bortse ifrån att sociala medier är ett oerhört kraftfullt verktyg för kommunikation, sälj och varumärkesarbete.

Lyft ditt varumärke

För bara några år sedan kunde företag och organisationer i god tid planera sina marknadsaktiviteter och det räckte med att vara tillgänglig mellan åtta till fem på vardagar.

Idag står vi däremot inför helt andra utmaningar då våra läsare, kommuninvånare och kunder finns i sociala medier 24 timmar om dygnet 365 dagar om året. Det här innebär att man behöver vara betydligt mer tillgänglig och möta det som sker i sociala medier så snabbt som möjligt.

Att arbeta framgångsrikt med sociala medier kräver att du har en väl genomarbetad strategi med tydliga mål, läsvärt och intressant innehåll samt en organisation som är väl insatt och vet hur man agerar i sociala medier. Allt detta kan vi på Advant hjälpa dig med!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Personligt varumärke med hjälp av sociala medier

Vi jobbar med fokus på design och är oberoende av plattform eftersom vi vill att du som kund ska få bästa möjliga lösning.

Läs mer

Innehållsproduktion

Vårt mål är alltid att leverera intranät som både är enkla att förstå samt har ett modernt och tilltalande utseende.

Läs mer

Föreläsningar och workshops

Ett användartest kan upptäcka ungefär 80 % av de vanligaste problemen, vilket gör det till en billig investering.

Läs mer

Affärsfokuserad strategi

Vårt mål är alltid att leverera intranät som både är enkla att förstå samt har ett modernt och tilltalande utseende.

Läs mer