Film – Från enkel mobilvideo till 360-film och omfattande reklamproduktioner

Rörlig bild på har exploderat och snabbt blivit ett självklart sätt för att marknadsföra, presentera och informera. Oavsett om du behöver en enkel animerad presentationsfilm, en intervju eller en reklamfilm så kan du vända dig till oss på Advant.

Behöver du en film till din webbplats, dina sociala medier eller kanske för en kampanj på tv? Vi kan hjälpa dig att berätta din historia med hjälp av allt från en enkel mobilvideo till en häftig reklamfilm. Vi producerar också animerade presentationer till exempelvis mässor eller viktiga möten. Kort sagt, vi hjälper dig med din rörliga kommunikation – i både små och stora projekt.

Prova på 360-film

Varför inte prova på framtidens teknik i form av en 360-film? Vi skapar den med hjälp av en kamera som filmar 360 grader.

Tack vare filmen, ett speciellt headset och hörlurar kan du som åskådare ”titta” runt med din smartphone och se vad som händer i bilden framför, bakom, uppåt och nedåt. Det är en helt ny upplevelse där du förflyttas till en annan plats på ett ögonblick.

Ta med dig en 360-film till din nästa mässa och överraska besökarna med en häftig upplevelse! Inspireras gärna av vårt lyckade projekt tillsammans med Moelven Wood .

Trygg leverans

Vi har även ett brett nätverk av duktiga produktionsbolag och fotografer så du kan alltid känna dig trygg i att få ett bra slutresultat oavsett vilket filmprojekt du vill göra.

Se gärna exempel på vad vi har gjort åt andra kunder på vår sida med lyckade projekt!

Kontaktperson på Advant