Hyr en marknadsavdelning

Hinner ni inte med de marknadsaktiviteter ni tänkt er? Har ni svårt att veta vad ni ska satsa på? Då är det kanske dags att ta hjälp utifrån för att nå dit ni vill.

Skaffa en skalbar marknadsavdelning

Istället för att anställa en ny person kan du anlita oss till en fast kostnad per månad. Du får rätt kompetens utifrån uppgift och betalar bara för effektiva arbetstimmar. Eftersom vi har många olika kompetenser inom Advant kan vi erbjuda dig en bredd. På så sätt får du den extra kollegan du behöver när du behöver.

Tre tips – detta vinner du på att få extra hjälp utifrån:

  • En skalbar marknadsavdelning, du väljer själv hur mycket stöd du behöver och med vad. Det blir dyrt att ha alla delar inhouse.
  • Du slipper lägga tid på att hitta effektiva processer, system och verktyg och leda ett team av marknadsförare – det får du på köpet om du anlitar ett erfaret och affärsfokuserat stöd.
  • Någon som tänker ur kundens perspektiv. Ibland kan det vara svårt att komma ur sin egen ”företagsbubbla” och tänka från kundens perspektiv, vilket kanske inte skapar de resultat man vill uppnå.

Advant har kommit att bli en samarbetspartner som är involverad i flera delar och på olika nivåer i vårt kommunikationsarbete. De hjälper oss med trycksaker, annonser, webb, sociala medier och produktlanseringar och omfattar produktion, hantering och strategi.

Anna Gustafsson, chef marknadskommunikationMoelven Wood

Kontakta mig!

Linda Jonsson
076-145 18 11
linda@advant.se