WordPress – vi hjälper dig lyckas med ditt nästa webbprojekt

Världens mest populära publiceringsverktyg för innehåll på webben som dessutom är gratis att installera och använda.

Vad är WordPress?

WordPress är väl beprövat publiceringsverktyg för innehåll på webben. Från början var det enbart ett bloggverktyg, men har under årens lopp utvecklats till ett avancerat CMS som ligger bakom mängder av stora webbplatser. Idag är CMS:et det mest använda publiceringsverktyget i världen med en marknadsandel på ca 70%.

Det är licensfritt vilket innebär att det är gratis att installera och använda. På så sätt kan du som kund istället lägga en större del av din budget på design och utveckling.

Tillgängligt och användarvänligt

WordPress har ett användarvänligt gränssnitt där du enkelt loggar in och administrerar innehållet på din webbplats. Det finns även möjlighet att installera olika plugins (tillägg) för utökad funktionalitet. Det gör att det blir kostnadseffektivt att använda.

Vi designar och bygger din webbplats för WordPress

CMS:et erbjuder ett antal gratis-teman men dessa är tyvärr ofta väldigt begränsade i sin funktionalitet och inte särskilt anpassningsbara utseendemässigt. För att få webbplatsen att uppfylla alla önskemål brukar det bästa alternativet vara att ta fram ett eget tema. Vi har stor erfarenhet av att designa webbplatser för WordPress – nedan hittar du två exempel.

Branäsgruppens webbar

Clarahälsan

Vårt spetskompetens är design och vi arbetar alltid utifrån en användarcentrerad designprocess. Vi har en bred syn på webb och samarbetar med partners som kan hjälpa oss att leverera en optimal helhetslösning. Det finns mängder av områden inom webb och då är det viktigt att skräddarsy rätt kompetens utifrån dina behov.

Vi har genomfört många webbprojekt med WordPress som plattform och guidar dig genom processen. Vi hjälper dig med workshops och att formulera målen med er webb, era målgrupper och deras behov. Så att du får en webbplats som verkligen skapar affärsnytta för din verksamhet.

Vi träffas gärna över en kopp kaffe eller via webbmöte för att prata mer om dina förutsättningar och behov!

Jag vill bli kontaktad om WordPress
I en bransch där många aktörer sätter prestige i att vara kreativast sticker Advant ut genom att vara konkreta och resultatinriktade. Mitt behov som kund sätts i fokus och en tydlig och detaljerad handlingsplan presenteras. Jag har sällan behövt ställa frågor eller ifrågasätta kostnader och fakturor.
Mikael Elford
Marknads- och försäljningschef, Branäsgruppen
Kontaktperson på Advant