Sitevision – ett användarvänligt CMS

Publiceringsverktyget som hyllas för sitt enkla användargränssnitt och som dessutom är perfekt att använda om du vill ha samma plattform för både externwebben och intranätet.

Vad är SiteVision?

SiteVision är ett mycket populärt publiceringsverktyg som används för att skapa mobilanpassade, tillgängliga och engagerande webbplatser. Det har också ett bevisat enkelt användargränssnitt vilket underlättar det dagliga arbetet betydligt för webbredaktörer.

2015 utsågs SiteVision till vinnare av inUse UX Award – en pris som lyfter fram och hyllar riktigt god användbarhet.

För sjunde året i rad har verktyget rankats som det mest omtyckta publiceringsverktyget enligt det oberoende testföretaget Web Service Award. Bland dem som deltagit i undersökningarna finns webbplatsansvariga för externa webbplatser och intranät hos svenska företag, myndigheter och organisationer.

Ett modulbaserat CMS

SiteVision är modulbaserat vilket innebär att du enkelt kan anpassa varje sida på din webbplats för att lösa din besökares uppgift utan att det krävs någon teknisk kompetens av dig.

En välutvecklad social intranätslösning

En stor fördel med att välja SiteVision som CMS är om du vill ha samma plattform för både externwebben och intranätet. Det har nämligen en kraftfull och uppskattad intranätsdel vilket ger dig en bra helhetslösning.

Vi designar och bygger din webbplats

Vi har stor erfarenhet av att designa webbplatser för SiteVision åt både privat och offentlig verksamhet. Vi finns med från start och hjälper er med workshops och kravställning. Nedan hittar du två exempel på webbar som vi tagit fram designen för:

örebro.se
centerpartiet.se

Vår spetskompetens är design och vi arbetar alltid utifrån en användarcentrerad designprocess. Vi har en bred syn på webb och samarbetar med partners som kan hjälpa oss att leverera en optimal helhetslösning. Det finns mängder av områden inom webb och då är det viktigt att skräddarsy rätt kompetens utifrån dina behov.

När det kommer till SiteVision så samarbetar vi med Soleil som bygger själva webbarna, vi tar fram strategi och design. Tillsammans erbjuder vi dig det bästa inom både design och teknik. Tveka inte att höra av dig med frågor.

Vi ses gärna över en kopp kaffe eller ett webbmöte för att diskutera just dina förutsättningar och behov.

Kontaktperson på Advant