Stor utbildnings-satsning hos Advant under 2015

By april 1, 2015 Okategoriserade

Utvecklingen inom både tryckt och digital kommunikation går oerhört snabbt och som en långsiktigt partner till våra kunder så arbetar vi på Advant självklart aktivt med utveckling inom många olika områden. I år gör vi en stor utbildningssatsning och investerar 250 000 kronor med fokus på personalen, nya digitala möjligheter och tillgänglighet.

Satsningen bygger på flera olika delar och en stor del är tydligare och målstyrda utvecklingsplaner för var och en på Advant. I den finns en personlig budget och tid under arbetstid avsatt för att genomföra sin utvecklingsplan. Planen följs upp under året och avslutas med en presentation, där alla får ta del av varandras erfarenheter.

Ett annat prioriterat område är nya digitala verktyg som underlättar och förstärker befintlig kommunikation. Hur gör jag mina presentationer roligare och mer interaktiva? Hur kan jag göra mina trycksaker digitala och tillgängliga på fler plattformar? Går det att göra rörligt material på ett enkelt sätt? Dessa frågor arbetar vi vidare med och delar gärna med oss av våra erfarenheter och tips under våra kundföreläsningar och i vår blogg.
Även tillgänglighet är ett viktigt område. Här arbetar vi kontinuerligt för att alltid ha de aktuella kunskaper som behövs för att hjälpa våra kunder på bästa sätt.

För kunderna satsar vi under året på Advant Academy – fyra utbildningstillfällen i sociala medier som man kan boka sig till. Självklart så fortsätter vi även med våra populära kostnadsfria kundföreläsningar även i år så håll ögonen öppna under våren!