Snart kommer Kommpispodden!

By februari 9, 2017 Okategoriserade

Snart lanserar vi Kommpis – en podd om kommunikation inom offentlig sektor!

Runt årsskiftet lanseras podden Kommpis som fokuserar på kommunikation inom offentlig sektor.

– Det finns många poddar om marknadsföring och kommunikation men få eller ingen för kommunikation inom offentlig verksamhet. Kommunikation i en offentlig verksamhet är komplex och har många utmaningar. Dessa kommer vår podd att handla om. Vår förhoppning är att den ska ge en inblick i andras vardag, ge konkreta tips och vi vill att de som arbetar med kommunikation inom offentlig sektor verkligen ska känna som att podden är deras, säger Linda, delägare och kundansvarig på Advant.

Ett speciellt fokus har också frågor som hjälper dig som arbetar med kommunikation inom offentlig sektor att rusta dig för framtiden. Här intervjuas olika personer, mestadels inom offentlig sektor, för att berätta hur de tänker och arbetar. Vi kommer ta upp ämnen som digitalisering, hur man når unga och rekrytering men också om personlig utveckling, ledarskap och kommunikatörens roll nu och i framtiden.

– Vi har valt formatet podd som en del av vår kommunikation då vi har en upptagen och ofta stressad målgrupp. De har inte mycket tid över varje dag för att hitta och ta till sig inspiration. Dock är de ofta aktiva på sin fritid och kanske reser fram och tillbaka till jobbet och då är det perfekt att sätta en podd i öronen och få kompetensutveckling, inspiration och få utbyte kring hur andra inom deras område gör, forsätter Linda.

Jobbar du med kommunikation inom offentlig sektor? Häng med och tipsa gärna om ämnen du vill höra på!