SiteVision kunder är nöjda användare

SiteVision – Sveriges mest uppskattade CMS, här får du reda på varför

SiteVision är ett kraftfullt och headless CMS som dessutom är enkelt att använda. Som hela tiden utvecklas av ett svenskt bolag med svensk support och med full bakåtkompabilitet.

96% Kundnöjdhet

Bättre användarupplevelse

Mer design och UX

Kraftfullt headless CMS

Vad innebär kraftfullt?

*Marknadens nöjdast kunder

96 % Kundnöjdhet

Flera fördelar med SiteVision…

Fria uppdateringar…

Att byta från Episerver till SiteVision

Att byta från WordPress till SiteVision

Lägg större del av budgeten på användarupplevelsen

SiteVision innehåller mycket färdig funktionalitet (nära 200 färdiga moduler) och kräver ofta mindre utvecklingsresurser än andra CMS som exempelvis Episerver.

 • Använd färdiga moduler/funktioner
 • Lägg större delen av budgeten på bättre användarupplevelse och ökad konvertering
 • Marketplace för nyutvecklade moduler/funktioner

Kraftfullt headless CMS

Det kan finnas rädslor för att ett CMS som är enkelt att använda saknar avancerade funktioner.  SiteVision är tvärt om en kraftfull plattform som är enkel att använda och integrera.

 • Använd färdiga funktioner eller utveckla nya
 • Använd som plattform för att integrera dina övriga system
 • Väldokumenterat ramverk med full tillgång till API och RestApi

Flera fördelar med SiteVision

Fria uppdateringar och svensk support

SiteVision erbjuder fria uppdateringar och svensk support. Som kund får du tillgång till ett Customer Success team som stöttar både under och efter lansering av din nya webb.

Flera webbar i en plattform

Om du har flera webbplatser eller kanske underwebbar kan du enkelt skala upp och få en förmånlig kostnadsbild och enkel förvaltning.

Intranät & CMS

Som kund har du möjlighet att använda samma lättanvända plattform för både ditt intranät och externwebb, du avgör själv vad som passar dig.

Enkelt att använda

SiteVision har vunnit InUse UX Award för sin enkelhet att använda. Dessutom hjälper plattformen redaktören att skapa tillgänglighetsanpassat innehåll genom inbyggd tillgänglighetskontroll, länkkontroll och valideringskontroll.

Marknadens nöjdaste kunder!

* SiteVision har marknadens nöjdaste kunder med en kundnöjdhet på hela 96 % 2019 enligt Web Service Awards årliga trendundersökning.

De har toppat listan 10 år i rad. Efter SiteVision kommer Drupal, Episerver och WordPress som har mellan 74 och 75 procent användare som tycker att de har ett välfungerande CMS.

Att byta från WordPress till SiteVision

Vi har pratat med kunder som har bytt från WordPress till SiteVision och de upplever:

 • SiteVision är tryggare & stabilare
 • Det är enklare att jobba med tillgänglighetsanpassat innehåll
 • Skönt med fira uppdateringar & bakåtkompabilitet

Vi jobbar bland annat med en kommun som gav sig på att byta från SiteVision till WordPress för de räknade på att det skulle bli billigare och flexiblare. Men så blev det tyvärr inte och nu byter de tillbaka.

Att byta från EpiServer till SiteVision

Vi har även kunder som byter från Episerver till SiteVision. De upplever:

 • SiteVision som mer kostnadseffektivt
 • Att de kan lägga mindre tid på utveckling och mer på design/UX.
 • De känner också trygghet med fria uppdateringar och svensk support samt bakåtkompabilitet.

Exempel på SiteVisionwebbar

Design som verktyg för att lära sig mer om tjänstepensionen ITP

Collectum

Tyresö.se i täten för nya generationens kommunsajter

Tyresö kommun

Prisbelönt webbplats för högre studier

Södertörns högskola

Vill du veta mer om SiteVision?

Om du vill veta mer om SiteVision eller få ett besök av Advant och SiteVision där vi presenterar CMS:et så är det bara att du slår en signal eller skickar ett mail.

Kontakta mig!

Mikael Engström
Tel: 076-145 18 10
mikael@advant.se

Advant som partner

Advant har arbetat länge med SiteVision. Vi har tagit fram design och koncept för en mängd webbar och intranät med fokus på att skapa verksamhetsnytta och att besökarna ska älska sajten.

Eftersom plattformen i regel kräver mindre utveckling och förvaltning än andra CMS så som Episerver kan vi lägga mer tid på att skapa en riktigt bra användarupplevelse. Det stärker ditt varumärke och ökar försäljningen.

Teknik är viktigt men användarupplevelsen är ännu viktigare. Därför börjar vi där och rekommenderar en plattform som är enkel att arbeta med och framtidssäker. Sedan bygger vi givetvis den funktionalitet ni behöver.

Tyvärr så blir det ofta tvärt om att många börjar med tekniken och prioriterar ner användarupplevelsen vilket blir helfel.

Så ta chansen att upptäcka SiteVision om du ännu inte gjort det. Vi träffar dig gärna och demar plattformen så att du själv kan ta ställning till om den passar dig. Hör av dig på mail eller telefon så bokar vi in en tid.

Frågor och svar

Hur påverkar CLOUD Act SiteVision?

Enkelt förklarat så är CLOUD Act en lag som trädde i kraft 23e mars 2018. Den innebär att amerikanska myndigheter har rätt att få tillgång till data från amerikanska leverantörer även om datan inte lagras i USA.

SiteVision lagrar all sin data i Sverige och eftersom SIteVision är ett helsvenskt bolag berörs kunderna ej av CLOUD Act.

Går det att kombinera Office 365 med SiteVision?

Det går hur bra som helst. Använd gärna SiteVision som plattform för att sedan koppla ihop med de tjänster som ni vill nyttja i Office 365, exempelvis SharePoint, Teams, Yammer och Planner.

Vad kan vara fördelarna med ett Headless CMS?

Headless innebär att innehållet separeras från utseendet, med ett backend lager (teknisk grund, databas och innehåll) och ett frontend lager (temalager). Du kan enkelt skapa innehåll som du sedan kan publicera ut på olika delar av webben eller till olika webbplatser. Publicera på ett ställe - visa innehållet i vilket system du vill på vilket sätt du vill med vilken design du vill.

Är SiteVision kraftfullt nog?

SiteVision har väldigt många färdiga funktioner och moduler men du kan enkelt bygga egen funktionalitet. Med ett väldokumenterade ramverk och full tillgång till SiteVision API kan du själv utveckla funktioner i SiteVision inom teknikerna WebApps och RESTApps. Och enkelt integrera SiteVision med dina övriga system.

Är det bara kommuner och myndigheter som använder SiteVision?

Nej, det finns många stora privata bolag som valt SiteVision som plattform. Några exempel som går att hitta på sitevision.se är: Scania, SVT, Telenor, Nibe, Verisure, Filmstaden och Folkpool.