Nu har ni utvärderat Advanture

By maj 18, 2016 Okategoriserade

Digitala verktyg och trender påverkar sättet vi kommunicerar och skapar nya möjligheter, både nu och i framtiden. Detta tog vi fasta på under Advanture – vår inspirationsdag 22 april. Nu är utvärderingen från dagen klar och så här tyckte ni.

Vad tyckte ni om dagen som helhet?
Då vi jobbat hårt för att sätta ihop en bra dag så blev vi jätteglada över att få se att alla som svarat på utvärderingen varit mycket nöjda.

– Bra upplägg med både sociala och kunskapsgivande inslag. Intressanta ämnen. Uppskattat att ni delar med er av konkreta tips och råd ”gratis”.

– Jag tycker ni/Advant är väldigt duktiga på att plocka ner ämnen till mer konkreta förslag så att alla enkelt kan sätta sig in i frågan.

– Ni är så himla mysigt gäng och det var mycket trevligt att få tillfälle att få ”hänga” lite med er.

Vad tyckte ni om våra seminarier och vår praktiska del, att göra en egen film?
Åter igen gav våra deltagare mycket fina betyg för dagen.

– Lättbegripligt, pedagogiskt, aktuellt, fick med bredd men också djup. Bra kombination.

– ”Heltäckande”. Jag fick med mig mycket.

– Roligt och spännande, men aningens frustrerande att veta hur fort utvecklingen går medan jag har en känsla av att vi rör oss för trögt framåt.

Kul är också att alla som var med i utvärderingen gärna kommer nästa år igen 🙂

Vad tar vi med oss inför nästa år?
Några tyckte att det kunde vara ännu mera praktiska tillämpningar på progammet – så det ska vi ta med oss och se hur vi ska göra. Sedan tyckte några att vissa saker var för på en lite för basic nivå, så här får vi se om vi kan ta in några mer avancerade delar.

Trender och digitala spaningar var det ni önskar mest av framöver så det ska vi tar vi med oss och ge er mer av i bloggen framöver också.

Tack alla som var där och gjorde dagen så fantastisk som den blev!
/Advantgänget