Affärskraft Värmland – Utbildningar för tillväxt

By januari 25, 2016 Okategoriserade

Småföretagen står för en viktig del av den värmländska tillväxten och här skapas fyra av fem jobb. 82% av företagen anser att kompetensutveckling är helt avgörande för att företaget ska fortsätta utvecklas. Detta tar projektet Affärskraft Värmland fasta vid och är ett kompetensutvecklingsprojekt för företag med upp till nio anställda i Värmland.

Projektet drivs av Handelskammaren Värmland och pågår från november 2015 till december 2018.

Tack vare projektet har solo- och mikroföretag möjlighet att öka företagets konkurrenskraft genom utbildningar som gör dem mer affärsmässiga. Utbildningarna är skräddarsydda och man kan välja mellan försäljning, ledarskap, marknadsföring, ekonomi och Officepaketet. För att delta i Affärskraft Värmland betalar soloföretag endast 1 000 kronor och mikroföretagen (2–9 anställda) 2 000 kronor för alla på företaget!

Advant har tillsammans med Handelskammaren tagit fram kommunikationen för Affärskraft Värmland. Webbsida, annonser och andra trycksaker har uppdaterats med nya fotografier, budskap och grafiskt utseende.

”Det har varit ett fantastiskt roligt projekt tillsammans med Handelskammaren. Vilken möjlighet för solo- och mikroföretag att kompetensutvecklas till ett så kraftfullt pris!”
– Johan Sandberg, Projektledare Advant

Tillsammans med Marilyn har även en film för projektet tagit fram. Den kommer att bland annat att användas på sociala medier och vid möten.

Läs mer och anmäl dig till projektet på www.affarskraftvarmland.se