Advants webbdesign nominerad i samtliga tre kategorier av Guldhanden 2016

By februari 9, 2017 Okategoriserade

Som designpartner till Soleil har vi tagit fram webbdesign åt Varberg kommun, IVL Svenska miljöinstitutet samt intranätsdesign åt Fortifikationsverket. Gemensamt för dessa tre är att de är nominerade som topp tre finalister i webbtävlingen Guldhanden.

Under SiteVisiondagarna belönas de organisationer som med hjälp av plattformen SiteVision lyckats skapa webbplatser och intranät utöver det vanliga i webbtävlingen Guldhanden. Priset delas ut i tre kategorier; Bästa kommersiella webbplats, Bästa offentliga webbplats och Bästa intranät.

– Självklart är vi väldigt stolta över att vara nominerade i alla tre kategorier, säger Mikael Engstöm, delägare och ansvarig för Advants webbprojekt.

Vinnaren utses under SiteVisiondagarna 18-19 oktober, av en jury bestående av representanter från bland annat Web Service Award, inUse, Språkkonsulterna och SiteVision.

– Vi på Advant kommer också finnas på plats som utställare under eventet så kom gärna förbi vår monter och diskutera webbdesign, säger Mikael.

Om SiteVisiondagarna
SiteVisiondagarna är ett evenemang med webbpubliceringsverktyget SiteVision i fokus. Trender, webbinnehåll, webbriktlinjer, intranät, spännande digitala och tekniska lösningar. Träffa branschkollegor under två spännande och intensiva dagar. Evenemanget riktar sig till dig som jobbar med eller på annat sätt kommer i kontakt med SiteVision och webben.