Utvecklas och ha kul som Advantare

Vi jobbar hårt för att bli Sveriges mest uppskattade byrå, både av kunder och av våra medarbetare. Att jobba hos Advant innebär ständig utveckling och spännande utmaningar. Hos oss får du verkligen vara med och påverka företagets och din egen utveckling framåt.

I rubriken skriver vi Advantare och vad innebär då det? Jo – att du blir en i gänget. Vi har en skön miljö utan jobbig prestige där alla samarbetar. Du har löpande kundkontakt och tar fram din egen utvecklingsplan.

Advant har alltid varit en utmanare och vi jobbar på vårt eget sätt. Det innebär att vi ständigt förbättrar sättet som vi jobbar på så att våra kunder får en modern, uppdaterad och engagerad byråpartner och att vi själva kan jobba smartare och bättre i vardagen. Det är viktigt att alla känner sig som en del av teamet och har kul varje dag på jobbet!

Längre ner på sidan ser du om vi har några aktuella rekryteringar på gång. Om vi inte söker någon för tillfället är du ändå varmt välkommen med din spontanansökan för vem vet, det kanske inte är långt undan att vi behöver fler duktiga medarbetare!

Skicka in din spontanansökan
 copy 2 Created with Sketch.
Created with Sketch.
Anställda berättar

 

anna_berattar-300x300

Anna Gärdin

1. Berätta vem du är?

Jag heter Anna flyttade till Karlstad för nio år sedan för att studera Multimedia-programmet på Karlstads universitet. Innan jag bröjade på Advant jobbade jag flera år i tidningsbranchen.

När jag inte är på jobbet umgås jag med min man som just nu försöker lära mig att åka skidor. Tryggare är jag annars i vår lägenhet där jag tycker om att fixa och trixa – till exempel med inredning eller bakning.

2. Hur länge har du arbetat på Advant och vad jobbar du med?

Jag arbetar som grafisk formgivare och projektledare och har varit på Advant i ett år. Arbetsuppgifterna varierar väldigt mycket från dag till dag. Bland annat formger jag annonser och rapporter samt tar fram material till olika mässor.

3. Varför rekommenderar du andra att arbeta på Advant?

På Advant får du arbeta på en mysig och kreativ arbetsplats och du får ett gäng härliga kollegor på köpet. Vi brinner för kommunikation i alla dess former och arbetar med många spännande kunder och projekt.

 

katrin_berattar-300x300

Katrin Moström

1. Berätta vem du är?

Jag är väl företagets lantis kan man säga : ) Bor på en gård utanför Västra Ämtervik tillsammans med min sambo, dotter, katt och två hästar. Har en del foto och konstutbildningar i ryggen – men det jag har lärt mig mest på är mina år som delägare i en reklam- och designbyrå.

2. Hur länge har du arbetat på Advant och vad jobbar du med?

Jag har jobbat på Advant i lite över ett år nu och jag jobbar främst som formgivare och orginalare, men också med större kampanjer.

3. Varför rekommenderar du andra att arbeta på Advant?

Advant är en väldigt mysig arbetsplats med trevliga engagerade medarbetare, varierande uppgifter och roliga utmaningar!

Kontaktperson på Advant