Välkommen Thomas!

Välkommen Thomas!

Nu är ytterligare en kollega på plats hos oss! Han heter Thomas och du lär känna honom här i bloggen.

Namn

Thomas Hoflin

Erfarenhet

Är utbildad ”Multimedia”-designer vid Karlstads Universitet och med en termins studier vid Ryerson Polytechnic i Toronto. Jag har drygt 20 års erfarenhet av videoproduktion från produktionsbolag och reklambyråer.

Jag har jobbat några år i Stockholm och flyttade ”hem” igen 2003 och har sedan dess varit Karlstad trogen. De tio senaste åren har jag drivit mitt egna företag inom videoproduktion och videomarknadsföring.

Berätta om dig själv

Jag är född och uppväxt i Torsby och har därför en bakgrund inom längdskidåkning och skidskytte. Bor tillsammans med fru och tre barn på Vidöåsen på Hammarö. Utöver mitt nördiga intresse för digital marknadsföring så är löpträning, skidåkning (alpin), film, god mat och dryck och musik ett stort intresse.

Spelar själv gitarr när jag hinner (inte så ofta numer) och är med i 12-manna  soulbandet the X-Samples. Fritiden upptas mycket av tid med familjen och med barnens alla aktiviteter.

Vad kommer du att göra på Advant?

Min primära inriktning på Advant blir att hjälpa våra kunder med digital marknadsföring – både strategier, skapande av content men även digital annonsering. Jag kommer även parallellt jobba med att utveckla affärsområdet digital marknadsföring här.

Älskar utveckling och kunskap och är i en kontinuerlig  läroprocess vad gäller allt inom digital- och videomarknadsföring. Och bli inte förvånad om du ser mig med en videokamera på axeln då jag säkerligen kommer att hjälpa det rörliga teamet vid behov.

Detta visste du inte om mig

Jag har faktiskt ett SM-guld i skidskytte från ungdomsåren – i stafett, tillsammans med svensk skidskyttes ”posterboy” från den tiden; Mikael Löfgren. Mikael vann sedermera världscupen i skidskytte och tog två brons vid OS i Albertville.

Jag växlade över till musiken istället och landade i USA och studerade på Guitar Institute of Technology under ett års tid. Tog lektioner från bl a Jennifer Batten (som var Michael Jacksons gitarrist på BAD-turnén).

Mitt bästa marknadsföringstips!

Jag citerar gärna Gary Vaynerchuck där – om content är king så är kontext gud. Du kommunicerar på mottagarens villkor och du måste förstå vart de befinner sig på sin ”köpresa” för att nå fram med ditt budskap. Även om tekniken för hur du får ut ditt budskap konstant ändras – så är det trots allt människor vi kommunicerar med – och hur vi pratar med och påverkar andra människor har inte ändrats så mycket.

Den största förändringen som skett i och med en allt mer digital livsstil är vårt ”attention span” som blivit allt kortare.

Varmt välkommen Thomas önskar hela Advantgänget!

Välkommen Alexandra!

Välkommen Alexandra!

Nu är ytterligare en kollega på plats hos oss! Hon heter Alexandra och du lär känna henne här i bloggen.

Namn

Alexandra Johansson

Erfarenhet

Min röda tråd är att jag växlat mellan projektledare, kommunikatör och strateg. Jag gillar att vara med från förstudie- och analysfas för att sen ta ut riktning och organisera vad som behöver göras.

Genom åren har jag jobbat med intern-/studentinformation och mässor på Karlstads universitet och kommunikation till Karlstadsborna om kommunens lokaler och byggprojekt. Nu senast har kampanjen Krisberedskapsveckan och den nationella satsningen ”Om krisen eller kriget kommer” varit mitt fokus för mig på Myndigheten för samhällsskydd och beredskap.

Berätta om dig själv

Jag är en generalist som tycker om att kunna lite om mycket, har lätt för att kläcka idéer och hitta lösningar. Har bott mer än 20 år i Karlstad men är uppvuxen i Storvreta, norr om Uppsala. Jag flyttade till Värmland för att plugga fristående kurser. Kopplar bäst av tillsammans med familj och vänner, på cykel eller ute på tur i skogen.

Vad kommer du att göra på Advant?

Jag blir projektledare och kommer framförallt jobba med kunder i offentlig sektor.

Detta visste du inte om mig

Drömmer om att göra verklighet av ett kortfilmsmanus jag har skrivit. Jag blev väldigt fäst i historien om en ung japanska som ger sig ut på en road trip på cykel i Finland.

Mitt bästa marknadsföringstips!

Våga välja målsättning, målgrupp och fokusera på hur du kan göra den nyfiken.

Varmt välkommen Alexandra önskar hela Advantgänget!